Underviser søges til madlavning for mænd

Brørup

Vi leder efter en ny underviser til holdet Finere madlavning for mænd, som afholdes på Brørup skole over 10 gange fra september til marts (lige uger).

Der er tale om et godt sammentømret hold, der har kendt hinanden i mange år. De er virkelig søde, men de forventer selvfølgelig også noget faglighed af dig. Du behøver ikke være uddannet kok, men du skal være kommet længere end til Karolines Køkken (og ikke et ondt ord om Karolines Køkken!)

For den rigtige kandidat vil der være mulighed for flere kurser, hvis der er ønske om det.

Som underviser hos AOF er du selv ansvarlig for udviklingen af dit kursusmateriale, og du har på samme måde meget frie rammer i forhold til kursusindhold, -struktur og -længde. Dog sker planlægningen af kurset i dialog med vores leder af Folkeoplysningen, som du kan bruge til sparring efter behov.

Ansættelse sker efter reglerne i Folkeoplysningsloven, når der er deltagere nok på dit kursus. Aflønning sker ifølge Statens lønbekendtgørelse for Folkeoplysning. Timelønnen er pt. 301 kr. pr. lektion á 45 minutter. Hertil kommer 12,5 % feriepenge.

Vi ansætter vores undervisere fra sæson til sæson. Du kan derfor gøre meget for din jobsikkerhed ved selv at gøre en indsats for at sprede budskabet om dit kursus på sociale medier eller hvor det ellers giver mening. Vi hjælper gerne med materiale, men hvor vores markedsføring rammer bredt, så kan du ramme helt specifikt og dermed dybt i markedet. Derfor fungerer det især godt, hvis vi hjælper hinanden.

Hvis du har lyst til at blive en af os, så send os et kortfattet cv og fortæl os om din baggrund for at søge stillingen. Vi indkalder løbende til samtaler.

AOF er Danmarks ældste oplysningsforbund, og vi fylder 100 år i 2024. Vi henvender os til både unge og ældre, og vi har aktiviteter inden for både bevægelse, sprog, musik, de kreative fag og meget andet.

Kilde: [xxxxx]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Voksenunderviser", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brørup.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Voksenunderviser
  • Brørup
  • Mandag den 01. juli 2024