Flügger DIY søger salgskonsulent til distrikt på Sjælland

Kolding

Vi mangler dig, hvis du:



-Du er motiveret for, og evner, at sætte dig i kundens sted, forstå deres DNA og løse kundens behov.
-Er det en god arbejdsdag for dig, hvis du både når dit mål og overgår kundens forventninger?

Tag med på rejsen



Flügger DIY & Franchise er en del af Flügger A/S

Vi er et relativt nyt team i Flügger-regi, med kolleger placeret i Norge, Sverige og Danmark, og hvor det at udvise initiativ og gå forrest vejer tungt.

Hos Flügger DIY & Franchise viser vi holdånd, lytter og lærer af hinanden, og vi søger en ny kollega, som gør det samme. Organisationsstrukturen er flad, der er en god atmosfære og åben kommunikation mellem de forskellige teams i afdelingen. Som vores nye salgskonsulent for Flügger DIY & Franchise, bliver du en del af vores danske team. Vi har et mål for, hvordan vi som organisation ønsker at udvikle os, og vi ser masser af potentiale for fremtiden. Det gælder også vores medarbejdere, hvor du i denne stilling vil få ansvaret for dit eget distrikt, herudover en god blanding af udfordringer inden for forhandling, projektlederansvar og andre opgaver.

Din palette



Du skal kunne holde hovedet koldt og bevare overblikket - også på stressede dage.

Med din forretningsforståelse er du i stand til at implementere salgsinitiativer, som bidrager til den fortsat vækst af forretningens kundeportefølje.

Det er essentielt at du er relationsskabende, struktureret med et højt energiniveau.

Derudover forventer vi, at du:

· Har evnen til både at tænke strategisk og evnen til at varetage de driftsopgaver der følger med i rollen

· Du må gerne have erfaring fra kædedrevne detailvirksomheder, gerne fra byggemarkeder, eller med erfaring fra lignende job, men vigtigst af alt brænder du for at skabe synlige resultater og arbejde med salg og kategoriudvikling

· Du er som person én, der indgyder tillid og holder sit ord

· Besidder en god matematisk forståelse

· Har et godt kendskab til IT.

Du vil, hvis stillingen bliver din, dele Sjælland med en kollega. Dit distrikt vil blive defineret ud fra din og din kollegas bopæl.

Kørekort er et krav for at bestride stillingen.

Din primære opgave bliver i samarbejde med KAM og Salgschefen at udvikle eksisterende og at skabe nye kunder. Derudover omfatter stillingen blandt andet planlægning og implementering af kundetiltag og projektsalg. Vi har et bredt udvalg af brands og varer, som sælges gennem vores Franchise butikker og hos vores forhandlere f.eks. byggemarkedskæder.

Der vil være opgaver der kræver overnatninger og arbejde uden for dit distrikt, forventeligt 10-15 overnatninger om året.

Hos Flügger DIY er din udvikling vores udvikling. Vi tilstræber en præstationskultur med god dynamik, et livligt tempo, en høj grad af videndeling og vi leder altid efter det bedste og mest optimale samarbejde.

Vi tilbyder



At du bliver en del af et dynamisk og engageret team i en velrenommeret dansk koncern med internationale aktiviteter, hvor faglighed og værdier går hånd i hånd.

Et selvstændigt arbejde med udkørsel hjemme fra. Vi stiller firmabil på hvide plader til rådighed, der beskattes efter gældende lovgivning.

Der vil være mulighed for arbejdsplads på kontoret i Rødovre efter behov.

For mere information: Er du velkommen til at skrive til Klaus Wedel Nielsen, Flügger DIY Nordic Manager, e-mail: [xxxxx] Send gerne din ansøgning hurtigt muligt, da vi løbende vil indkalde til samtaler.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 01.07.2024
  • Sælger
  • Kolding