Pædagogmedhjælper til Højager Vuggestue

Nordsjælland

Kan du se fordelene ved en lille vuggestue? Kan du arbejde i børnehøjde med de allermindste? Har du lyst til at være en del af en tæt personalegruppe? Så se her og kom gerne forbi til en rundvisning. Vi søger en pædagogmedhjælper på 35 timer.

Højager vuggestue er et lille hus med plads til 36 børn fordelt på 3 stuer. Vuggestuen er indrettet med 3 rummelige lyse stuer, et dejligt motorikrum, køkken og en god motorisk legeplads rundt om huset. Vores beliggenhed indbyder til turer ud af huset og vi bruger flittigt vores ladcykler. Vi er gode til at fordele os og arbejde i små grupper. Det giver os mulighed for at fokusere på relationer både blandt børn og voksne og de gode relationer danner grobund for udvikling og læring.

Højager Vuggestue er en del af området Store Dyrehave som består af i alt ni dagtilbud. Den faste medarbejdergruppe i Højager består af 5 pædagoger og 4 medhjælpere samt en køkkenmedarbejder.

I Højager Vuggestue er vi


  • fleksible og mødestabile. Vi er et lille hus som hjælper hinanden.
  • Rummelige og anerkendende i mødet med børnene og forældrene.
  • Åbne for sparring med hinanden og vores samarbejdspartnere.
  • Indstillet på at skabe et positivt arbejdsmiljø i hele huset.
  • Interesseret i at bringe vores faglighed og erfaringer i spil både i forhold til forældre og kollager.


Vi forventer at vores nye kollega kan bidrage til ovenstående og evner at indgå i et åbent og konstruktivt samarbejde omkring praksis.

Vi er et hus med faste traditioner som styrker vores rutiner. Vi har et stort forældrefremmøde til vores traditioner. Vi prioritere samarbejdet med forældrene og invitere dem gerne indenfor.

Du er velkommen til at kontakte daglig leder, Betina Holm Dahlberg på [email protected] hvis du vil vide mere om stillingen.

Ansøgningsfrist


3. oktober 2023 kl 12.00.
Vi afholder samtaler mandag den 9. oktober 2023.

Løn- og ansættelsesvilkår


Løn og ansættelse efter gældende overenskomst og reglerne om lokal løndannelse. Ansættelse forudsætter godkendt børne- og straffeattest.

Tiltrædelsesdato: 1 november 2023.

Stillingen er på 35 timer.
Åbningstiden er mandage-torsdage kl. 06.45-17.00 og fredage kl. 7.00-16.30.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 54.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Nordsjælland
  • Tirsdag den 03. oktober 2023