DI Digital søger student med interesse for kommunikation og analyse

Dansk Industri, Studiejob - København V

Få yderligere info om stillingen
Vil du være med til at sætte digitalisering på den politiske dagsorden og sikre, at Danmark vedbliver at være et digitalt foregangsland? Vil du være en del af et team, der arbejder med at løfte både erhvervslivet og den offentlige sektor ind i den digitale tidsalder? Så er et studenterjob hos DI Digital noget for dig. 

Om os

DI er Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation, og vi arbejder hver dag for, at Danmark er verdens bedste land at leve i og drive virksomhed i. DI’s vision er et åbent og velstående samfund i vækst og balance. DI repræsenterer små og store virksomheder fra stort set alle grene af dansk erhvervsliv over hele landet. Branchefællesskabet DI Digital repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder indenfor it, tele, elektronik og kommunikation. Fællesskabets mål er at sikre vilkår for medlemmerne, så de kan udvikle de bedste digitale velfærds- og virksomhedsløsninger til Danmark og resten af verden.

Da vores ene student har fået nyt arbejde, søger vi nu en ny student.

Arbejdsopgaver

Som student hos DI Digital vil du blive kastet ud i mange forskellige opgaver, hvor hovedvægten vil være på kommunikation og analyse.

De opgaver, vi søger hjælp til, er:

  • Udarbejdelse af artikler til vores nyhedsbrev.

  • SoMe-redaktør på X og LinkedIn.

  • Opdatering af hjemmeside.

  • Udarbejdelse af analyser, surveys og notater.

  • Planlægning og afholdelse af konferencer og netværksmøder.

  • Lave video, grafik og andet visuelt materiale.

  • Bistå konsulenter med øvrige opgaver.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores øvrige 2 studenter og generelt blive en del af vores team, hvor du eksempelvis er med til vores fælles statusmøder.

Arbejdstiden tilrettelægges fleksibelt under hensyntagen til din undervisning, eksamensperioder mv., og er i gennemsnit 15 timer ugentligt.

Om dig

Du studerer formentlig på et kommuniktions- eller samfundsvidenskabeligt studie, evt. med fokus på analysefærdigheder og databehandling. Du skal derudover have interesse i teknologiens betydning for erhvervsliv og samfund.

Vi forventer, at du er god til at samarbejde samt er analytisk stærk, ambitiøs, engageret og har en faglig nysgerrighed. Det er vigtigt, at du er skriftlig stærk og kan se dig ind i en stilling, hvor dit hovedfokus er enten på at skrive artikler eller lave analyser. Har du særlige evner inden for Excel, grafisk design, videoredigering eller lignende, vil det blot være en fordel.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte chefkonsulent Jacob Høffer Larsen på tlf. 51705926 eller [email protected].

Du kan læse mere om DI og DI Digital på di.dk. 

Bemærk: Vi modtager ikke ansøgninger sendt pr. mail.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Få yderligere info og kontakt på Dansk Industri's hjemmeside: klik her......
...
Dansk Industri er Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation. Vi repræsenterer 18.000 små og store virksomheder fra stort set alle grene af dansk erhvervsliv over hele landet. Vi varetager vores medlemmers arbejdsgiver- og politiske interesser - både lokalt og globalt ved hjælp af hundredvis af aktive medlemmers opbakning og engagement.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 06.09.2024
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København V